Indirekte belysning blir stadig mer populært, både i leiligheter og hus, så vel som på kontorer. Med indirekte belysning er lyskilden skjult og lyset sprer seg gjennom rommet ved hjelp av refleksjon. For en korrekt og balansert anvendelse er det viktig at den indirekte belysningen planlegges fra begynnelsen.

Den indirekte belysningen er ultramoderne

ledet indirekte belysning over sofaen i stua

Den indirekte belysningen skaper en hyggelig atmosfære og gjør at rommet kan utformes med lys. De arkitektoniske formene vektlegges og de uhåndterlige konstruksjonene mykes opp ved hjelp av den flytende effekten, slik at alle elementer passer godt sammen. Denne typen belysning gir en ekstra romslighet til lange, skyggefrie indirekte lyskjeder.

Nyt så vakker indirekte belysning

designer indirekte belysning på undertaket

Indirekte belysning brukes til å kombinere den begrensede funksjonaliteten med energisparing, lysrør eller LED -strips. Hvis du har valgt indirekte belysning, må du velge mellom bare lyskilder og en individuell profil, hvor lyskilden er skjult. Bare lyskilder er billigere, men bortsett fra det, har en personlig profil flere fordeler. For eksempel sikrer en profil at lampen forblir fri for fuktighet, støv og smuss, og huset fungerer som et kjøleelement for lampen. Dette betyr at tilpassede produkter og forhåndsmontering krever raskere og enklere installasjon, og det er lettere å få den perfekte lysstrengen uten skygger. Denne sistnevnte fordelen er absolutt nødvendig for reell merverdi.

Ekstravaganse og indirekte belysning

vakre ledede fe -lys

Selv om indirekte belysning ikke brukes så ofte som direkte belysning, øker populariteten i kommersielle kontormiljøer. Det er bevist at fagfolk vanligvis foretrekker indirekte belysning i arbeidsmiljøet på grunn av økt visuell komfort. Det er tusenvis av mennesker som blir forstyrret av belysningen i løpet av arbeidsdagen. Når de står overfor direkte belysningssystemer med linser og parabolske lameller og etterpå vil vise dem indirekte belysning i samme rom, har folk en tendens til å foretrekke indirekte belysning nesten uten unntak, bare fordi det er veldig visuelt behagelig og et veldig hyggelig lys i rommet kommer.

Lyset med indirekte belysning er skyggefritt og jevnt fordelt; alle i rommet får samme beløp uavhengig av hvor de sitter. Dette gjør at kontormøbler kan flyttes og omorganiseres uten å vurdere plasseringen av armaturene.

Sannsynligvis noe av det beste med indirekte belysning er at det gir en illusjon av mer lys. Du kan sannsynligvis få et rom med litt mindre lys fordi kvaliteten på belysningen er så god. Noen av de laveste watt-per-kvadratfot-utgangene kan enkelt oppnås med noen av dagens indirekte belysningssystemer.

Det er heller ikke vanskelig å opprettholde den indirekte belysningen. Fortifikasjoner kan noen ganger nås uten stige. Det kan være en enkel prosess å fjerne den dårlige lampen og erstatte den med en god lampe – ingen stykker trenger å fjernes eller justeres. Overflatene må fortsatt rengjøres, som med andre typer belysning. Vanlige klager med indirekte belysning er at det er “uinteressant”, “svakt” eller ikke skaper mye visuell spenning eller variasjon. Fokuset er ikke på et bestemt sted og understreker ikke en spesifikk aksent.

Med indirekte belysning må takene være lyse og rene. Hvis du har en malingsfarge som ikke er hvit, kommer du til å understreke den. For eksempel, hvis du er brun i fargen og du retter hvitt lys oppover, vil noe av det brune lyset r gå nedover.

Som med de direkte armaturene, fungerer indirekte belysning best når møblene dine er rene og fargerike.

Selv om installasjons- og armaturkostnadene for indirekte belysning så langt har vært høyere sammenlignet med direktebelysning, gjør populariteten og kjenneligheten den generelle kostnaden raskt lavere. Indirekte belysning har ikke bare blitt billigere, det blir også enklere å installere.

Ta en titt på våre eksempler på vakker indirekte belysning:

moderne indirekte belysning i stua

ledet indirekte belysning på soverommet

gylden led indirekte belysning

moderne lilla indirekte belysning

original indirekte led belysning

iøynefallende indirekte LED-belysning

indirekte led belysning og veggpaneler

moderne indiebelysning på det nye kjøkkenet

indirekte led belysning på veggen

original blandet belysning i stua

vakker indirekte belysning på steinveggen

indirekte led belysning og lysekroner

indirekte led belysning over peisen

indirekte led belysning og skinnmøbler

indirekte LED -belysning og brunt tak

blå indirekte led belysning

indirekte led belysning og peis

moderne indirekte belysning i spillrommet

skjult indirekte led belysning

skjult indirekte belysning på soverommet

indirekte belysning og mørke vegg på soverommet

indirekte belysning og svart glass garderobe

Taklampe og indirekte belysning på soverommet

indirekte led belysning under sengen

sterk indirekte belysning på soverommet

indirekte LED -belysning på hodegjerden

varmt lys og indirekte ledbelysning

indirekte belysning og røde aksenter på soverommet

indirekte belysning og grønne aksenter på soverommet

indirekte belysning og hyller i stua

indirekte led belysning i kjøkkencellen

indirekte led belysning i kjøkkenmodulen

indirekte belysning på gulvet på kjøkkenet

ganske indirekte led belysning

indirekte led belysning i spisestuen

indirekte led belysning i taket i spisestuen

indirekte led belysning og akvarium

jeg direkte led belysning og malerier

indirekte led belysning i sirkler

dee for indirekte belysning i stua

stilig blå indirekte belysning

moderne indirekte belysning på badet

moderne vakker indirekte belysning

designer undertak og ledet indirekte belysning

indirekte led lyskjede

ultramoderne indirekte led-belysning

moderne skinner indirekte belysning i blått