Fra barnerommet til ungdomsrommet: Stol på riktig tapet ungdomsrom

Med ankomsten av ungdomsfasen i livet står barna overfor mange nye ting – krav, drømmer og ønsker. Med denne endringen er det ganske normalt at kravene til rommet endres. Det er ikke mer plass til barneleker, men plass til tull med venner og et pent designet hjørne for selfies anbefales på det sterkeste. Fjern tapetet “prinsesse” fordi tiden er inne for et nytt design. La tenåringene velge det nye tapetet for tenåringsrommet selv for å skape et privatliv som passer deres smak. Vi avslører de siste trendene innen veggdesign for tenåringsrom.

Når det gjelder veggedesign for tenåringsrom, gjelder ønskene og ideene til de små beboerne fremfor alt. Foreldrenes visjon for utformingen av rommet er av sekundær betydning. Du bør ikke glemme det, for i de fleste tilfeller har neste generasjon forskjellige ideer når det gjelder å designe tilfluktsstedet. Ta en titt sammen på våre veggdesignideer med tapet og samle kul inspirasjon.

Bakgrunnsideer for tenåringsrom: De beste inspirasjonene til et jentas tenåringsrom

Bakgrunnsideer for tenåringsrom: De beste inspirasjonene til et jentas tenåringsrom

Når du designer veggene til tenåringsrom for jenter, bør du absolutt ta hensyn til beboerens ønsker. Fargekonseptet og tapetmønsteret er mer eller mindre en smakssak, men en ting er sikkert – prinsessens utseende er frynset i jentens ungdomsrom. I år er fargekombinasjonene av mintgrønn, lilla og blågrønn en total hit, så hvis du er ute etter et moderne utseende, må du satse på dem. Et mønstret tapet for et ungdomsrom, som du klistrer en vegg med, blir et stilig blikkfang. Ordne kule skilt og bilder på veggene. Sengetøyet som matcher fargekonseptet avrunder stilfullt det vakre ensemblet.

Omdesign idé: fra barnerommet lilla til ungdomsrommet hvitt

Omdesign idé: fra barnerommet lilla til ungdomsrommet hvitt

Gi det barnslige bildet av rommet et nytt malingsstrøk for å gjøre det om til et sofistikert ungdomsrom. Kombinasjonen av pastellfarger – hvitt og grått, skaper en edel atmosfære. Hvis du ikke vil klare deg uten den rosa fargen, så la den stå i forgrunnen som et slående fargesprut i form av puter, dekorasjoner eller lenestoler.

Vellykkede fargekombinasjoner for det perfekte tenåringsrommet:

Vellykkede fargekombinasjoner for det perfekte tenåringsrommet:

  1. Mintgrønn + lilla – kombinasjonen ser moderne, beroligende og stilig ut på jentas ungdomsrom.
  2. Grå + rosa – kombinasjonen gir barnerommet et ungdommelig preg og skaper milde høydepunkter.
  3.  Hvitt, rosa og mintgrønt – kombinasjonen fremkaller et snev av en eventyrlig barneverden og en ungdommelig atmosfære på samme tid.

Det viktigste: selfie -hjørne 

Det viktigste i tenåringsrommet er selfie -hjørnet

Hemmeligheten bak den perfekte selfien ligger i disse tre kravene: godt naturlig lys, en slående bakgrunn og deg! Denne romdesignen har alt. Det mønstrede tapet ungdomsrommet er den ideelle bakgrunnen for en vellykket selfie, noe som er veldig viktig for ungdom i disse dager.

Bakgrunnsrom for tenåringsgutter: Lag en guttehule

Bakgrunnsrom for tenåringsgutter: Lag en guttehule

Når du planlegger det nye rommet, ikke glem at sønnen din har ansvaret fordi det endelige målet er å skape en oase av velvære for den voksende gutten din. Når du velger farge, godtar du ungdommens preferanser. Ikke stol på bare én farge for de fire veggene. Det beste du kan gjøre er å dekke en vegg med kule tapeter for å skape en atmosfære, som i en mannshule. Det er en god idé å først vurdere fargene på møblene du vil bruke til å innrede tenåringsrommet. Lag en kontrast.

Redesign idé: Bruk forholdene i ungdomsrommet 

Redesign idé: Bruk forholdene i ungdomsrommet

Den svarte fargen er en skikkelig allsidig-på barnerommet som en tavle som barnet kan la fantasien løpe fritt på, og i ungdomsrommet, som et blikkfang bak sengen. Strebe etter en dekorativ kontrast mellom veggfargen og møblene. Når du velger det perfekte tapetet for tenåringsrom for gutter, bør du vurdere ungdoms hobbyer eller interesser.

De beste fargevalgene for gutterommet 

De beste fargevalgene for gutterommet

Det blå dominerer som en populær farge for tenåringsgutten, og i kombinasjon med grått ser rommet dristigere ut. For øyeblikket er grønt den absolutte trenden. Den brukes for større velvære i rommet. Du kan også vurdere muligheten for å dekke en vegg med graffiti. Når du velger farger, må du passe på at du ikke velger farger som er for mørke. En veldig vellykket fargekombinasjon som matcher tenåringsrommet er grå tapet tenåringsrom og flotte oransje aksenter i form av møbler og sengetøy, puter, dekorasjoner.

Samle mange gode ideer fra galleriet vårt og gi ungdomsrommet et nytt og moderne malingsstrøk til en rimelig pris!

Samle mange flotte ideer til tapet ungdomsrom fra galleriet vårt og gi ungdomsrommet et nytt og moderne malingsstrøk til en fornuftig pris!

Flott tapet for tenåringsrom: sett fantastiske aksenter for alle jenter som er forelsket i ballett

Vakre bakgrunnsbilder til ungdomsrom

Ungdomsrom hvit: tapet eller veggmaling

Fantastisk tapet ungdomsrom for vegger og tak

Finn tapet til ungdomsrommet

Å dekke ungdomsrommet med tapet: gode ideer

Dekker ungdomsrommet med tapet: Tips for valg av farger

Fantastiske ideer for tenåringsrom hvit

Ideer til fototapet ungdomsrom med verdenskart

Ideer til tapet ungdomsrom med geometriske mønstre

Fantastiske ideer for veggdesign ungdomsrom med tapet

Fra barnerom til tenåringsrom med tapet

Fra barnerom til tenåringsrom: Saml de beste ideene for veggedesign for tenåringsrom her

Ungdomsrom for to ungdommer: fantastiske ideer for veggedesign med tapet ungdomsrom

Tapet ungdomsrom med musikalske motiver

Bakgrunn ungdomsrom badevakt  Den moderne kombinasjonen for veggdesign ungdomsrom er med mønstret tapet ungdomsrom i grå og hvit og grønn veggfarge

Bakgrunnsgutterom: kjemimotiv

Kule tenåringsrom

Kule tenåringsbakgrunner i hvitt

Kule tenåringsbakgrunner for alle fans av basketball

Fra barnerom til ungdomsrom: redesign ideer med tapet ungdomsrom

Fra barnerom til ungdomsrom: redesign ideer med fototapeter ungdomsrom