Som vi alle allerede vet, starter oppussing av hjemmet best med rommene som oftest brukes i hverdagen. Dette er vanligvis badet. Ved renovering må man imidlertid ta i betraktning at badet er som alle andre rom nåværende motetrender Emne. Men med en stor forskjell. Aktualiteten i stilen på badet varer litt lenger enn i andre rom i hjemmet ditt. Ofte gjøres drastiske endringer i baderomsinnredningen bare hvert 10.-15. År. Derfor må du fokusere på et design du ikke kommer til å bli lei av over tid.

Dagens artikkel er dedikert til dagens baderomsinnredningstrender. Hvis du vil holde tritt med det, da bruk følgende inspirerende ideer, for å skape kreativitet. Alternativt kan du bare ta elementer fra det og legge dem til ditt eksisterende anlegg.

Gjeldende baderomsinnredningstrender og ideer moderne møbler med glassveggdusj

Tremøbler for mer naturlighet i baderomsmøbler

Flere og flere designere henvender seg til baderomsmøbler i tre i naturlige farger og mønstre. Denne ennå ikke standardiserte tilnærmingen provoseres av ideen om å skape en koselig atmosfære som er nærmere naturen.

Møbler er også enkle og minimalistiske, uten ekstra dekorasjon og utsmykning.

Å velge åpne hyller er en god idé, spesielt på mindre bad. De gir følelsen av mer luft og kan deretter ordnes etter din smak. Et flott tillegg til dette er fuktelskende eviggrønne stueplanter i vakre potter.

For de av dere som liker spesielt dristige og edgy trender, er en aksentvegg i tre en utmerket idé. Et billigere og like iøynefallende alternativ er vinylmalerier som etterligner tremønstre.

Gjeldende baderomsinnredningstrender og ideer moderne naturlig møbler 3d fliser tremøbler

Nåværende farger på baderomsinnredning

Hvis du er ute etter Fargetrender for badet Hold et øye, så bør du først ta en titt på resten av innredningen i hjemmet ditt. Som regel bør baderomsinnredning stemme overens med disse og utfylle dem perfekt. Hvis du vil prøve noe annet, er følgende farger for tiden i trend:

  • Fargen rosa er relevant i hele paletten, men pasteltonen dominerer nok en gang scenen. Designere anbefaler å kombinere denne lekne og feminine nyansen med aksenter i beige, grønt og spesielt grått.
  • Grå er fortsatt den klassiske fargen du velger på badet. Det går bra med rosa, blått, beige og gult, og selvfølgelig med alle andre nøytrale farger også. Dette gir badet ditt et moderne og samtidig tidløst utseende som snakker om raffinert smak.
  • To-toners kombinasjoner er også veldig populære. For eksempel kan vasken eller badekaret være hvitt på innsiden og svart på utsiden, eller omvendt. Intensive kombinasjoner av varme og kalde farger er tillatt, men krever litt forskning på fargelære.
  • Mørke farger og til og med svart blir mer og mer populært når det gjelder baderomsinnredning. Den eneste ulempen er hvis vannet ditt er spesielt krittaktig. I dette tilfellet må du tørke hvite flekker fra gulvet og veggene nesten hver dag.

Gjeldende baderomsinnredningstrender og ideer rosa og grå trendmøbler

Gjeldende flisetrender

Flere og flere designere lager sine egne flisekolleksjoner, som bestemmer de nåværende trendene innen baderomsinnredning. Uvanlig regjerer i år Veggfliser i 3D -optikk. Fargene på denne typen fliser er stort sett lyse og skaper interessante skygger under passende lysforhold. Geometriske former og utskrifter i kombinasjon med en matt eller blank finish kan skape en ekstra stor effekt. I tillegg til rent dekorativ verdi, er deres største fordel at de gir kontraster på badet, noe som visuelt øker plassen.

Gjeldende baderomsinnredningstrender og ideer 3d fliser badekar kreativ innredning

Et pent, praktisk og komfortabelt bad er en viktig del av ethvert hjem. Det er et sted for hvile og avslapning etter en travel dag. Hvis du har tenkt å renovere badet ditt når som helst snart, bør du vurdere nøye om du vil følge de nåværende trendene eller bare ta inspirasjon fra dem.

Gjeldende baderomsinnredningstrender og ideer moderne stilig innredning med rosa

Gjeldende baderomsinnredningstrender og ideer mørke vegger med speilbelysning