Oppussing av vaskekledningen på badet dittRenovering av badet ditt

Tidligere ble bad sett på som rent funksjonelle rom uten frills. Med de uendelige designmulighetene og valg av utstyr i disse dager, er vi i stand til å skape et rom vi virkelig kan glede oss over. Nå er det en utfordring å designe et bad med den nyeste funksjonaliteten og din egen stil.

De smale badene kan bære mye individualitet

Renovering av vaskemaskinen på badet

Uansett hvor stort og med hvilken form badet ditt er, kan følgende informasjon hjelpe deg med å bringe individualitet og luksus inn i rommet ditt uten å forstyrre funksjonaliteten.

De smale badene kan bære mye individualitet. Gjør dem morsomme med veggmalerier og glamorøst tilbehør. Skreddersydde servanter, som den på bildet, tilbyr god lagringsplass og stil.

Merk: Montering av speilblikk på minst én vegg bringer fantasien inn i rommet. Speil på to motstående vegger fungerer enda bedre. Glassmesteren kan installere speilet rundt tilbehør som en håndkleholder.

Skreddersydde servanter

Renoverer den hvite servanten din på badet

 To-formålsbad er virkelige, så gjør ditt beste for å skape et arbeidsrom. Dette badet nyter godt av sanitæranlegg og de kompakte vaskemaskinene og tørketrommelene. Det er også ekstra lagringsplass for vaskemidler og klesvask.

Komfortable sitteplasser er nødvendig for fotpleie

Renovering av sofaen i skinnskinn på badet ditt

Merk: Standard vaskemaskin er ofte dypere enn standard skap. Vær oppmerksom hvis du vil gjemme enhetene dine bak foldedører.

Det komfortable setet er nødvendig for fotpleie eller hvis du bare vil slappe av.

Sunn blanding av dagslys og kunstig belysning

Renovering av dusj på badet ditt

Merk: Det er bedre å ta en muggsikker polstring for sitteplasser, dvs. et stoff for møbeltrekk for hagemøbler.

Hvis du er så heldig å ha et ekstra stort bad, kan du arbeide i en sunn blanding av dagslys og kunstig belysning, hvor hovedområdene er atskilt og det er mange lagrings- og sitteplasser.

Et lyst bad med badekar i tre

Renovering av badekaret ditt

Merk: Prøv en blanding av mørkere tre og myke møbler på store bad, så det ikke ser ut som et badehus.

Et innbydende bad

Renoverer din dusjkabinett på badet

En dusjnisje er praktisk og stilig. Den flislagte nisjen ser ikke bare bra ut, men er mer praktisk enn plasten.

Marmorvegger er klassiske

Renoverer badet ditt i marmordusj

Merk: Flisene kan lage eller ødelegge badet godt. For en dusj med et moderne utseende, leie en mester for å legge flisene dine.

Interiør i grått bad

Renovering av servantbordet på vasken din

Selvfølgelig er privat plass på badet alltid viktig. I motsetning til andre rom må vinduene på badet slippe inn dagslys, men ingen utsikt utenfra. Persienner er et praktisk alternativ, og den ugjennomsiktige filmen er en billig løsning.

Merk: Hvis du kan montere et luksuriøst badekar under et slikt vindu, må du installere persienner med et ovenfra og ned-alternativ slik at du har dagslys og personvern samtidig.

De doble servantene er mer en nødvendighet enn en luksus for et familiebad. Slik unngår du krangel tidlig på morgenen.

Merk: Minste overflateareal på benkeplaten for doble vasker er 1,80 meter.

Sitteplassen i dusjen trenger ikke å ligne på et sykehus. Den kan flislegges godt. For mindre rom, ta hjørnealternativet.

Merk: Hvis du ikke har plass eller budsjett for innebygde sitteplasser, vil en lenestol laget av annet vanntett materiale enn stein være et godt tillegg til dusjen.

Gulvvarme er en populær og energieffektiv metode for oppvarming av bad. På denne måten får du samme temperatur i rommet, som kan styres med en termostat. Å redusere luftstrømmen fra utsiden er ideell for personer med allergi.

Merk: Selv om du ikke renoverer eller bygger et bad, kan du fortsatt installere gulvvarme. Noen produsenter har varmematter som kan plasseres på undergulvet eller mellom bjelkene.

Summer Thornton Design, Inc, Goldfish-Interiors, Maison Fine Homes & Interiørdesign, høyde, KTARCH, Rasmussen konstruksjon, Kallista VVS, Mark WIlliams Design Associates, Décoration et provence