Et lite bad kan oppfylle alle dine drømmer og behov og tilby deg full badeglede på noen få kvadratmeter.

Borte er dagene med store badeplasser. Det koselige lille badet erstatter dem og er fokus for årets messe i Köln. For å gjøre en lang historie kort: Badet bør ikke være mindre viktig enn de andre rommene i hjemmet ditt. Badet i 2018 er basert på mottoet: “fontanino della salute”, som kan oversettes til tysk som en helsefontene. Den populære badetrenden i planlegging og innredning av badet er først og fremst basert på hygge gjennom det “høyteknologiske” aspektet – fra dusjtoalettene, til badekarene for ultimat avslapning, til det perfekte lyset på badet. Et lite bad kan gjøre alle dine drømmer til virkelighet, dekke dine behov og tilby komforten til et stort bad på bare 8 m². For å overbevise deg selv om at en full badeglede også kan oppnås på noen få kvadratmeter, les artikkelen om.

Det er verdt å utstyre ditt lille bad med badekar

Det er verdt å utstyre ditt lille bad med badekar

Gjennomsnittlig bad i tyske hus og leiligheter er ikke større enn 8 m², men det betyr på ingen måte at beboerne må klare seg uten høy kvalitet. Tvert imot kan du ha alt på et lite område. Inntil nylig måtte eiere av små bad stort sett velge dusjen fordi badekarene som tilbys var store. Statistisk sett er dusjen fremdeles viktigere i utformingen av et lite bad på et hotell. Dette kan forklares med det faktum at med et kort opphold på hotellet har du vanligvis verken lyst eller tid til et bad på en time fordi når du bor på et hotell Fremfor alt er det absolutt fleksibilitet som teller. Hjemme, men etter en stressende dag, er det neppe noe så avslappende og beroligende som hele badeopplevelsen som bare et badekar kan tilby deg – rett og slett en nytelse for kropp og sjel. I dag trenger du ikke lenger velge mellom dusj og badekar, for det er allerede mulig å ha begge deler.

Hvilke alternativer for badekar på det lille badet er tilgjengelig for kjøp?

Det perfekte badekaret for et lite bad

Selvfølgelig er plass avgjørende når du kjøper badekar hvis du har et lite bad. Men for hver romsituasjon er det et badekar som kan få drømmene dine til å gå i oppfyllelse. I dag tilbyr markedet et stort utvalg av plassbesparende badekar og er på vei oppover med et bredt spekter av ovale, polygonale, asymmetriske og symmetriske alternativer. Hvilken form på karet du foretrekker er selvfølgelig mer eller mindre en smakssak. Alle hjørnebadekar er rett og slett perfekte når det gjelder optimal utnyttelse av plassen. De ovale, plassbesparende badekarene imponerer derimot med sin puristiske design, mens de mest populære hjørnebadene med sine klare geometriske former gir mer modernisme.

Optisk sjenerøsitet for et lite bad: angi de riktige aksentene

Optisk sjenerøsitet for et lite bad: angi de riktige aksentene

I tillegg til den plassbesparende baderomsinnredningen, har fargekonseptet og veggbekledningen på badet ordet for det visuelt større utseendet på rommet. Hvis du foretrekker klassisk veggbekledning med fliser, så er vårt tips å følge de naturlige formene og linjene på badet. I tillegg tjener aksentene med store mønstrede fliser til visuelt å forstørre et lite bad. I tillegg kan riktig plassering av de romlige belysningsaspektene på badet ha en særlig god effekt på følelsen av velvære. Det handler ikke om skarpe flomlys, men om et harmonisk ensemble av direkte og indirekte belysning. Når det gjelder fargedesign, finner de lyse nyansene seg inn i designet på det lille badet. Mal alle veggene i samme farge og bruk en mørk nyanse for tak og gulv, slik at enhver fare for en klaustrofobisk følelse elimineres fullstendig.

Badekaret ser alltid bra ut på selv det minste badet

Utstyre et lite bad: Badekaret ser alltid bra ut på det minste badet

Dagen vår begynner og slutter med tid på badet. Om morgenen, bevisst eller ubevisst, påvirker atmosfæren på badet vår holdning til dagen som kommer, vår arbeidsevne og vår vennlighet. Det er like gunstig om kvelden, når spenning og stress må lindres. På det lille badet bør vi ikke gå glipp av komforten med å ligge i det boblende varme vannet i badekaret og nyte duften av duftlys med et glass vin i hånden.

“Stjernens lys reflekteres bare i en rolig dam.” – Buddha Dharma

Et lite bad til Wellenes -stempelet: full av glede og en elitistisk livsstil på 8 m²