Hver dag produseres, transporteres og brukes millioner av containere til mange forskjellige formål rundt om i verden. Men har du hørt om containerhuset -trenden? Denne ideen er for tiden et av de mest populære konseptene i designerverdenen. Derfor vil vi gjerne fortelle leserne våre litt mer om denne kreative ideen ved å bruke de nyeste konseptene. Et containerhus kan designes i forskjellige farger og kombineres med et attraktivt interiør. Resultatet er så unikt at det ikke kan beskrives. Men aldri glem det. Følg med!

Praktisk og attraktivt

Containerhus ideer designer tips

Beholder – det nye hjemmet

Først vil vi starte med de tekniske dataene, som er spesielt viktige for hele strukturen. Beholderne har forskjellige størrelser, men arealet til de to beholderne er tilstrekkelig for et komfortabelt oppholdsrom. Størrelsene deres, for eksempel 6 fot x 2 fot.

5 meter) og 12 fot på 2,5 meter gjør et ganske romslig rom. Noen produsenter kombinerer beholderne for å skape et større rom.

Din eneste jobb er å bestille en beholder som passer din smak. Farge, størrelse og design er veldig enkelt å velge hvis du finner den riktige produsenten. Vær oppmerksom på beholderens tilstand før du tar den endelige beslutningen. Du kan finne ut hva du skal gjøre etter å ha bestilt i neste avsnitt.

Lag en attraktiv atmosfære

bygge husdesign DIY beholder

Plassering av containerhuset

Et containerhus tar ikke så mye plass, men det bør definitivt være nok plass i hagen til dette prosjektet. Flertallet av containerhuseierne plasserer disse transportbeholderne hovedsakelig i hagen, fordi de gir et unikt utseende og forbedrer det generelle hagedesignet. Siden gulvarealet ikke alltid er 100% nivå, må du bygge en base for beholderen selv for å sikre optimal stabilitet. Betong-, metall- eller trefundament anses som et must for prosjektet.

En annen grunn for posisjonering utendørs er containernes høye holdbarhet. Transportbeholderne er laget av meget høy kvalitet og er perfekte som hus i uteområdet, fordi de er spesielt utviklet mot lave temperaturer.

Dette betyr ikke at det mest passende stedet for containerhuset ditt ikke kan bli funnet innendørs. Men tvert imot. Hvis transportcontainerne er plassert i en hall eller i et lignende innvendig rom, reduseres strømkostnadene betydelig.

La drømmene dine løpe løpsk

beholder som hus

Containerhuskonsepter

Et luksuriøst designet containerhus har et formspråk som etterlater deg målløs. Mange mennesker er positivt overrasket fra første øyekast, fordi det attraktive utseendet imponerer langt borte. Beholderhuset kan utformes etter din egen smak. Et designhøydepunkt er kombinasjonen av flere beholdere som danner et stort boareal. Det store området gir en attraktiv interiørdesign med designermøbler. Det indre av beholderne er vanskelig å slå når det gjelder eksklusivitet – det kombinerer det luksuriøse interiøret med den praktiske beholderen.

Optikken er imponerende langt unna

Attraktivt containerhus opplever flertall

La drømmene dine løpe løpsk og bli inspirert av de siste ideene i det følgende bildegalleriet. Container House -konseptene tilbyr noe for enhver smak!

Grunnlaget anses som et must

Plasser ideer for å bygge et containerhus selv

3 beholdere er tilstrekkelig for et klassisk boareal

interiør i containerhuset

Containerhus i hagen din? Hvorfor ikke?

  Instruksjoner for å bygge et containerhus selv

Attraktive containerhusopplevelser i rødt

Flere beholdere danner det perfekte boarealet

  Attraktive containerhusopplevelser

tips om bygging av containere

Det hørtes ikke så godt ut å bo i en container. Inntil nå!

Beholderideer designer tips

Velg et attraktivt, men praktisk møbeldesign

  Container bygge hus design diy transport container

En individuell design kreves her!

Container bygge hus design diy

Kreative konsepter vil gi deg den rette inspirasjonen

  Containerhus ideer design

Hver hagedesign trenger et kult containerhus

container hus ideer

Kreativitet og beholdere – det er alt du trenger!

Container hus kjøpe og bygge ideer guide hage

Containerhus kjøpe og bygge ideer guide

Designermøbler tilfører prosjektet en positiv verdi

Bygg et containerhus selv

Interiørdesign i treutseende

Beholder-Gjest-Hus-stue

Containerhus kan også fungere som arbeidsplasser

container interiørdesign

Lag et kult lysdesign

Containers-of-Hope-Benjamin-Garcia-Saxe-By-Night

Flere beholdere gir et kult sluttresultat

Containere-av-håp-Benjamin-Garcia-Saxe-Front

Plasser det lille huset i hagen strategisk

Design for containerhus byggetillatelse hage

Et containerhus kan bli ditt nye hjem

huskjøp og byggeideer guide hage