innovative leveideer

Tidligere ble containere bare brukt til å effektivt transportere store mengder varer, som midlertidig innkvartering i nødstilfeller og renoveringsarbeid, eller som overnatting på store byggeplasser. I dag brukes beholderne også til et annet formål – innen moderne arkitektur. I det siste, spesielt i USA, har det såkalte containerhuset etablert seg som et funksjonelt og rimelig alternativ til konvensjonelle leiligheter. I denne artikkelen finner du spektakulære eksempler samt detaljert informasjon om dette moderne og originale boalternativet.

Containerhuset som et billig og moderne boalternativ

Containerhusdesign ideer

praktfullt containerhus i skogen

stort containerhus innovative leveideer

Containerhus interiør

originalt containerhus

moderne containerhus

kreative levende ideer containerhus

rødt containerhus

uvanlig containerhus

originalt containerhus med to etasjer

Et containerhus kan bestå av en eller flere boligcontainere. Men det betyr ikke at eierne bør gi avkall på bekvemmeligheten. Hver slik leilighet er utstyrt med bad, sanitæranlegg og kjøkken, rommene er romslige og funksjonelt delt, det er god varmeisolasjon. Det beste med det er at disse husene er mye billigere sammenlignet med de konvensjonelle leilighetene i tre eller betong. I USA brukes containerhus hovedsakelig som flotte villaer, hvor du kan slappe av midt i naturen i helgen. Men de er også egnet for permanent bolig hvis du vil ha noe utenom det vanlige eller bare ikke har nok penger til å kjøpe ditt eget hus.

Finn den perfekte kombinasjonen mellom funksjonalitet og stil

containerhuset som et drømmehus

Containerleilighet i Orange

Innredning av containerhus

kreative designideer containerhus

Containerhus med original design

Containerhus som ferievilla

moderne innvendig containerleilighet

Containerhus stue design

originalt fasadebeholderhus

miljøvennlige levende ideer containerhus

I dag er flere og flere talentfulle arkitekter inspirert av containerhus da de tilbyr elegante, elegante og rimelige møbleringsløsninger. Dette oppfordrer også mange til å ta en titt på disse ekstravagante leilighetene og til og med bestemme seg for å bo i en. Hvis du er fan av moderne arkitektur, har du kanskje allerede funnet drømmehuset ditt! Fasaden til containerhusene ser original ut, men et interiør med et industrielt preg ville utfylle dette utseendet perfekt. Å finne den ideelle kombinasjonen mellom funksjonalitet og stil er mye lettere enn det ser ut fordi denne typen leiligheter er ekstremt fleksible.

Miljøvennlig livsstil

moderne containerhus innovative designideer

Containerhus i hvitt

Containerhus med moderne design

innovative leveideer

Innredning av containerhus

moderne interiør containerhus

Som allerede sagt, er ikke et containerhus et umulig dyrt forslag. Kostnadene varierer avhengig av ønsket størrelse på huset og typen container – for en container på omtrent 12 meter betaler du vanligvis ikke mer enn 3000 euro. For konverteringen trenger du mellom 7.500 og 10.000 euro. Hvis du allerede har bestemt deg for et containerhus, er det bedre å ikke velge nye, men medbragte containere. Årsaken er ikke bare fordi nye containere er dyrere. En leilighet laget av gamle containere er også miljøvennlig, ettersom de finner en ny, meningsfull applikasjon. I tillegg er det nå slike beholdere som oppfyller energistandarden for et passivhus.

Nødvendig endring

Ordning containerhus

flott containerleilighet i hvitt

Containerleilighet med original design

originalt containerhus

Beholderne brukes hovedsakelig til varetransport og er for det meste laget av stål, korrosjonsbestandig, som er utstyrt med en spesiell beskyttelseslakk og muligens en farget lakk. For å være egnet for å bo trenger du god isolasjon og flere glass. Bare på denne måten kan du oppnå en behagelig temperatur i interiøret og holde den konstant. Du bør definitivt ta dette i betraktning når du konverterer beholderen for å nyte optimale levekår i ditt nye containerhus.

Hvor kan et containerhus ligge??

Interiørdesign containerhus

Soverom container hus

Innvendig containerleilighet

Containerleilighet som ferievilla

stort containerhus innovative leveideer

Beholderne må imidlertid ikke settes opp overalt – det er forskjellige bestemmelser i bygningsloven som du trenger å vite på forhånd før du begynner å “bygge” drømmecontainerhuset. Det beste du kan gjøre er å gå til lokalsamfunnets bygningsavdeling for å spørre. Det skilles om beholderen skal brukes over lang tid eller bare i en viss tidsperiode. Når det gjelder et permanent containerhus, spiller størrelsen en avgjørende rolle.

Stilig alternativ til en konvensjonell leilighet

stor containerleilighet i rødt

moderne containerhus

Container flat moderne design

innovative leveideer

Containerhus i blått

Kanskje du allerede er overbevist om at et containerhus kan se veldig stilig og fargerikt ut. Beholderne kan stables oppå hverandre etter ønske, noe som gir deg den unike muligheten til å delta i planleggingen av drømmehuset ditt selv. Du kan ikke bare bestemme husets design, men også posisjonen til dørene og vinduene – avhengig av dine personlige preferanser. La fantasien løpe løpsk!