Drømmeboliger Kea Island

I dette innlegget presenterer vi 5 drømmehus fra alle verdenshjørner, som imponerer med sin praktfulle arkitektur og luksuriøse interiørdesign. Nedenfor finner du også noen interessante fakta om hvert hjem, hvordan det er bygget og hvordan det er innredet. Ta en titt på bildene og bli overrasket!

Luksuriøse drømmehus: feriehus med basseng på øya Korsika

mitt drømmehus feriehus med basseng Korsika

Drømmehus øya Korsika feriehus natursteinfasade

Drømmehus besøkte feriehuset Korsika igjen

Drømmen huset Korsika flytende trapper

Dream hus br soverom luksus hjemme øya Korsika

mitt drømmehjem øya Korsika interiør

La oss starte med et ultramoderne drømmehus med basseng, som ligger på øya Korsika. Bygningen er designet som et feriehus for en ung familie fra Gottesmann-Szmalchman Architektur, og imponerer med sin vakre fasade, som er perfekt integrert i landskapet. Huset er bygget av naturlige materialer som tre og stein, som også dominerer interiøret – dette skaper et harmonisk forhold mellom interiørdesign og fasadedesign. Det enorme bassenget og den store treterrassen med utsikt over havet er absolutt blikkfang.

Drømmehus: “The Edge” i Australia

mitt drømmehus Australia betong og granitt

nye boliger australia kanten stort basseng

Dream Homes Australia The Edge åpen planløsning

mitt drømmehus The Edge Australia

vakre drømmer bilder drømmehus australia

Dream Homes Revisited Vacation Home Australia

Dream houses br Feriehus Australia

Drømmeboliger Australia The Edge

Denne imponerende boligen med en ultramoderne fasade av betong og granitt er et mesterverk av arkitekten Charles Wright. Bygningen ligger midt på en klippe i Flagstaff Hill, Australia, og har mange statister. Disse inkluderer en romslig terrasse, luksuriøst utekjøkken og et 10 meter langt basseng. Interiøret er også bestemt i betong og granitt slik at det harmonerer med fasaden. Stuen er åpen og består av kjøkken, stue, spisestue, soverom og et romslig bad. De edle, skinnende overflatene som gir interiøret et elegant utseende dominerer. På terrassen er det en annen spisestue med to massive spisebord i granitt.

Moderne drømmehus: eksotisk hus i Sør -Afrika

Drømmehus Sør -Afrika

nye hus SGNW hus Sør -Afrika

Dream houses svømmebasseng luksushus Sør -Afrika

Drømmehuset Sør -Afrika

Dream home Africa stue

Drømmehus SGNW hus Sør -Afrika interiør

Luksushus Sør -Afrika SGNW

Luksus hjem Sør -Afrika

Den vakre bygningen, også kalt SGNW, ligger midt i skogen i Zumbali, Sør -Afrika. Det imponerer med en eksotisk fasade og interiør som er fantastisk innskrevet i det omkringliggende landskapet. Huset er bygget helt av naturlige materialer – hovedsakelig tre og stein. Iøynefallende er den store pergolaen med et koselig uteservering og de unike svømmebassengene som er forbundet med hverandre. Møblene kombinerer moderne og tradisjonelt – de rustikke møblene i stua står i kontrast til de blanke overflatene på kjøkkenet.

Drømmehus: “Rocksplit” på øya Kea

Dream House Vacation Home Kea Island

Dream houses feriehus Kea Island

Dream Homes Revisited Vacation Home Island Kea Facade

my dream home island kea terrasse

nye hus øya kea fasade stein og betong

nye hjem feriehus kea island soverom

Dream homes luksus hjem Kea island

Dream Homes revisited Vacation Home Kea Island Kitchen

Dream Homes Vacation Home Kea Island Oppholdsrom

Drømmehus Kea øy nattbelysning

Dette utrolig flotte feriehuset ligger på den greske øya Kea i Egeerhavet. Øya tilhører øygruppen Kykladene og ligger omtrent 20 km fra fastlandet. Feriehuset er bygget for en familie på fire av arkitektene Faidra Matziaraki og Victor Gonzalez Marti. Ved å bruke lokale ressurser og tradisjonelle konstruksjonsteknikker har de skapt et ekte mesterverk av moderne arkitektur. Huset har en lys steinfasade som harmonerer med naturen rundt. Som navnet antyder, er det et resultat av grundig planlegging og omfattende lederanalyse. Arkitektene brukte den tradisjonelle “Kotounto” konstruksjonsmetoden, der bygningen ikke er bygget direkte inn i fjellet, men i et spesielt skapt, tørt mellomrom mellom steinene. Huset er like fascinerende fra innsiden som fra utsiden. Fargeskjemaet i interiøret er nøytralt – den hvite gipsen harmonerer med den lysegrå natursteinen og mikrobetongen. Stuen består av en stue og kjøkken i første etasje og et soverom i den andre. I tillegg har huset også økologisk solvarme.

Luksuriøst arkitekthus med hjemmekino i Brasil

nye hus luksusvilla med basseng Brasil

vakre hus arkitekt hus brasil

vakre hus luksusvilla brasil

Dream house luksusvilla med privat kinorom Brasil

Drømmehus arkitekthus Brasil

Luksusvilla med hjemmekino 3sat tv -program

Arkitekthus med privat kinorom med live -TV

Luksusvillaen i Belo Horizonte, Brasil, har mange statister – inkludert et privat kinorom! Eierne – et ungt ektepar, har gitt konsulentselskapet WSDJ i oppdrag å designe hjemmekinoen til det høyeste tekniske og akustiske nivået. Kino -rommet ligger mellom husets to strukturer og har utgang til hagen. Uteområdet imponerer med et basseng og to store overbygde terrasser. Interiøret er bestemt i en moderne stil og harmonerer perfekt med fasaden på huset. Se bildene ovenfor for å nyte skjønnheten i villaen!