Sukūrė „Whipple Russell Architects“, Laurel Way naujoviškame projekte, esančiame Beverli Hilse, Kalifornijoje. Viena estetinė idėja, skatinanti Laurel Way kūrimą, buvo ta, kad kiekvienas kambarys ar erdvė turėtų būti brangakmenių dėžutė, individualiai sumanyta, tiksliai funkcionali ir dramatiška juslinė patirtis su savo architektūros gyliu.

Pagrindinė kompozicijos dalis yra daugelis Marc Whipple parašo elementų, vienas iš jų – tekstūros naudojimas; lygus šalia šiurkštaus akmens, sodrios medinės plokštės nuo stiklo ir stiklas, atspindintis vandenį. Tiesioginė patirtis įeinant į namus yra būdingas nesvarumas – jausmas, kad sienos tarsi plaukioja kaip plokštės ir jūs visada esate prisijungę prie lauko. Tai pasiekiama laikantis tikslios sijų, atraminių plokščių, plytelių ir apžvalgos linijų simetrijos, taip pat, kad sienos neatitinka lubų-paliekamas pusės colio tarpas, kuris padeda pasiekti efektą.

Šie elementai vaidina namo horizontalias ir vertikalias puses, o judėjimas ir kreivės kyla iš trijų žalumos pakopų ir dviejų vandens kanalų, kurie supa namą, suteikdami jam salos, plaukiojančios prieš mėlyną Kalifornijos dangų, išvaizdą. Į griovį panašus vandens apsuptis yra daugiau nei sėkmingas meninis įkvėpimas; jis prideda apsauginės ribos jausmą, jokiu būdu netrukdydamas vaizdui. Jis taip pat suteikė naujovišką vandens funkciją, matomą iš vidaus, ir pridėjo labai dramatišką dinamiką visam dizainui.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Peržiūrėkite svetainę